Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

SGA Plus, SIA

Māriņkalns , Ziemera pagasts, Alūksnes nov. LV-4332
Apraksts:

Kokapstrādes uzņēmums jau vairāk kā 20 gadus Latvijā. Kokmateriālu ražošana, tirdzniecība. Eksports uz Angliju, Holandi, Īriju, Igauniju, Arābu Emirātiem. Zāģēšana, ēvelēšana, impregnēšana. Šķeldošanas pakalpojumi. Izbraucam pie klienta. Apaļkoku iepirkšana. Taras dēļi, neapstrādāti dēļi, sētas stabi, mieti, bruses, koka dārza elementi. Koka iepakojums, paletes. Koka priedes, egles, skujkoku dēļi, līstes, žoga elementi, virpoti stabi. Hapingi, cappingi. Kurināmā, šķeldas ražošana. Granulu tirdzniecība. Kvalitātes sertifikāts.

Engels Hus, SIA

Meliorācijas 9, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
Par mums::

Norvēģu tipa guļbūves. Koka karkasa un paneļu mājas. Engels Hus meistaru komandai ir vairāk nekā 20 gadu pieredze norvēģu dzeguļu pakša guļbūvju ražošanā un koka karkasa māju ražošanā. Mūsu māju būvniecībai mēs izmantojam tikai labākās kvalitātes kokmateriālus no Latvijas mežiem. Mums būtu liels gods radīt jūsu sapņu māju!

ILBU, SIA, Kokmateriālu ražotne

"Sētas" , Mārcienas pagasts, Madonas nov. LV-4852
Apraksts:

Kokapstrādes uzņēmums SIA "Ilbu" dibināts 2007. gadā. Kokmateriālu ražošana, tirdzniecība un piegāde. Individuāla pieeja katram sadarbības partnerim.

Sandis Stepiņš, IDV

Sidgunda , Mālpils pagasts, Siguldas nov. LV-2152
Apraksts:

Pieredzējuši profesionāļi pēc pasūtījuma zāģē zāģmateriālu līdz 13m, skaldām lapu koku malku, zāģējam ar mobilo lentzāģi. Zāģējam Siguldā un izbraucam pēc klientu vajadzības uz Eiropas valstīm. Veicam arī galdnieku darbus - unikālas sekcijas, žurnālgaldiņi, izturīgas koka kastes. Viss no Latvijas koka. Cenas zemas! Strādājam visu gadu. 

MobilasTerases.lv

Cēres 10a, Rīga, LV-1058
Plusi:: Plašs pielietojums; Novieto, kur vēlies, izmantojot regulējamas balsta kājas; Pārvieto pa virsmu, izmantojot industriālos ritenīšus; Var novietot uz skrūvpāļiem jeb citas iepriekš sagatavotas virsmas; Izgatavojot terasi, netiek kavēts klients; Ražošanas process tiek parādīts bildēs vai klātienē; Piegādājam un nodrošinām terases novietošanu pēc klienta vēlmēm; Nav nepieciešama saskaņošana ar būvvaldi.

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Pakalpojumi: Palešu izgatavošana ✓ Izgatavojam paletes, lapu koku paletes, skuju koku paletes, savlaicīgos termiņos, ar ļoti labu kvalitāti, ātri veicam un izpildām pasūtījumu. Palešu tirdzniecība ✓ Izgatavojam un tirgojam paletes Cēsīs, Cēsu novadā, Vidzemē, Latgalē, Kurzemē, Zemgalē, Latvijā. Zāģmateriāli ✓ Zāģmateriāli, zāģējam dēļus, brusas, dēlīšus firmām, uzņēmējiem un privātpersonām.

Āres J & T, SIA

Sporta 7, Viesīte, Jēkabpils nov. LV-5237
Apses, melnalkšņa dēļi, zāģbaļķu iepirkšana, tirdzniecība, kokapstrāde , zāģbaļķu iepirkšana Jēkabpilī, Kokapstrāde Jēkabpilī, Viesītē.

Abio, SIA - Veikals / Noliktava – Alūksne

"Vārpas" , Annas pagasts, Alūksnes nov. LV-4341
Produkti: ✓ Grīdas dēļi ✓ Ārējās apdares dēļi ✓ Iekšējās apdares dēļi ✓ Zāģmateriāli ✓ Terases dēļi ✓ Četrpusīgi ēvelētie materiāli ✓ Bezzaru priedes apdares līstes ✓ Krāsoti materiāli ✓ Kokskaidu briketes ✓ Kokskaidu granulas
ZL.LV iesaka

Kubikmetrs, SIA

"Ķēniņi" , Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov. LV-4033
Apraksts:

Uzņēmums ir specializējies melnalkšņa, apses un liepas zāģbaļķu pārstrādē. Ražotne atrodas Latvijas ziemeļu daļā, Salacgrīvas pilsētas lauku teritorijā. Veicam pilnu pārstrādes ciklu – no zāģbaļķu zāģēšanas līdz gatavam produktam. Zāģbaļķu pārstrādes apjoms ir 45 000 - 50 000 m3 gadā. Galvenie produkti ir augstas kvalitātes dažādu dimensiju zāģmateriāli, ēvelēti profilēti kokmateriāli, kokmateriāli pirtīm un saunām, paletes un kokmateriāli iepakojumam. Nodrošinām nemainīgu produktu kvalitāti, precīzus pasūtījumu izpildes termiņus un regulāras piegādes.

Kraujas Z, SIA

"Siltais" , Lizuma pagasts, Gulbenes nov. LV-4415
Apraksts:

SIA "Kraujas Z" nodarbojas ar dažāda sortimenta taras dēļu ražošanu. Esam pierādījuši sevi kā stabilu un uzticamu sadarbības partneri gan vietējā, gan eksporta tirgū, un esam gatavi piedāvāt produktus, kas interesētu pircējus.

J.G. Vēres, SIA

"Dzilnas" , Siguldas pagasts, Siguldas nov. LV-2151
Apraksts:

"J.G. Vēres", SIA uzņēmums piedāvā mežizstrādes, meža apsaimniekošanas pakalpojumus un zāģmateriālu ražošanu.

ASIA, SIA

Meldru 1, Liepāja, LV-3401

Uzkrātā darba pieredze sniedz spēju ātri un precīzi izpildīt pasūtījumu, kas sniedz milzīgu gandarījumu un labi paveikta darba sajūtu.

Apraksts:

"Asia" SIA – vietējais uzņēmums ar milzīgu pieredzi malkas, kamīnmalkas, palešu un kamīnmalkas kastu ražošanā.

Almo Hardwood, AS

Apes 4, Alūksne, Alūksnes nov. LV-4301
Mēs ražojam un pārdodam cietkoksnes izstrādājumus šādos veidos:: • Zāģēti un ēvelēti zāģmateriāli • Šķērsgriezuma elementi • Ēvelēti komponenti • Malu līmēti paneļi

 

Apraksts:

Mēs specializējamies cietkoksnes izstrādājumu ražošanā un darbojamies "Almo Hardwood" AB Zviedrijā un "Almo Hardwood" AS Latvijā. Zviedrijā mēs veicam tirdzniecību ar cietkoksnes baļķiem, un Latvijā mums ir sava ražotne.

AB Terases, SIA

Celtnieku 1a, Olaine, Olaines nov. LV-2114
Kokapstrāde

Silviko, SIA

"Briede" , Zilākalna pagasts, Valmieras nov. LV-4222
Zāģmateriāli būvniecībai (nežāvēti, žāvēti, ēvelēti): ✓ dēļi; ✓ brusas; ✓ latas; ✓ grīdas dēļi; ✓ apšuvuma dēļi; ✓ kurināmās granulas (6 mm diametrā); ✓ pakaišu skaidas zirgiem (no egles). Iepērkam egles zāģbaļķus!:

Kvalitātes prasības: Koksnei jābūt svaigi sagatavotai no augošiem kokiem. Zāģbaļķiem jābūt kvalitatīvi atzarotiem. Nepieļaujas: trupe, dvīņserde, saussāni, zilējums, kukaiņu bojājumi, metāla ieslēgumi, gāšanas plaisas, lielzarainība. Līkumainība: vienpusējā līkumainība nepieļaujas lielāka kā 1,5% no zāģbaļķa garuma. Divpusējā līkumainība nav pieļaujama.

 

EST Tehnoloģijas, SIA, Svaru tirdzniecība un remonts

Precīzi svari Tavam biznesam⚖💯👌
Lastādijas 42, Rīga LV-1050
Preces: ✓ Sadzīves svari ✓ Galda svari ✓ Grīdas svari ✓ Iekaramie svari ✓ Fasēšanas svari ✓ Automašīnu svari ✓ Krāna svari ✓ Analītiskie svari ✓ Augstas precizitātes svari ✓ Auto asu svari ✓ Dzelzceļa svari ✓ Medicīnas svari ✓ Mitruma mērītāji ✓ Mobilie palešu svari ✓ Platformas svari ✓ Skaitāmie svari ✓ Sliežu svari ✓ Stieņu svari ✓ Svari auto iekrāvējiem un frontālajiem iekrāvējiem ✓ Svari dzīvnieku svēršanai ✓ Svari uguns un eksploziju nedrošām vidēm ✓ Tirdzniecības svari ✓ U veida palešu svari ✓ Ūdens un putekļu izturīgi svari ✓ Svaru komponentes

IS, SIA, Guļbūves, dārza mēbeles

Valmiermuiža, Vanagu 2c, Valmieras pagasts, Valmieras nov., LV-4219
Pakalpojumi: ✓ Virpoto apaļkoku guļbūves ēku projektēšana ✓ Guļbaļķu karkasu izgatavošana ✓ Masīvkoka dārza mēbeļu izgatavošana ✓ Guļbūvju ēku un konstrukciju uzstādīšana ✓ Konsultācijas par guļbūvju izgatavošanu un uzstādīšanas procesu ✓ Nestandarta konstrukciju izgatavošana un uzstādīšana ✓ Tehniskais atbalsts un būvniecības speciālistu palīdzība

Airex, SIA – kokzāģētava, kokmateriālu tirdzniecība

Kalnciema 78, Rīga, LV-1046
Kokmateriālu tirdzniecība: ✓ Celtniecības dēļi un brusas ✓ Ēvelēti dēļi ✓ Apdares dēļi ✓ OSB "AIREX" piedāvā šādus zāģmateriālus:: ✓ dēļi – ēvelēti dēļi, apdares dēļi, grīdas dēļi, žoga dēļi,  ✓ stieņi, koka brusas, ✓ OSB, OSB plāksnes,  ✓ terases dēļi (vagonka).

PAKALPOJUMI:

✓ izgatavojam pēc pasūtījuma,  ✓ impregnējam,  ✓ piegādājam.

Tehniskie projekti, SIA

Latgales 322B-403, Rīga LV-1063
Mūsu produkti:: ✓ KOMPENSATORI (lokanie savienojumi) - gumijas, metāla, auduma ✓ EĻĻAS un SMĒRVIELAS ražošanas iekārtām (eļļošanas materiāli) ✓ Mehāniskie gala BLĪVSLĒGI ( Sūkņu ASS blīvējums, blīvējumi) PUMP packing ✓ EJENDALS darba cimdi un JALAS darba apavi ✓ PECOFACET šķidruma filtri, gaisa filtri

Finiera saplākšņa un koksnes plātņu veikals Rusvi, SIA WOOD POINT

Aizputes 2b, Rīga LV-1046
Apraksts:

Ar prieku vēlamies paziņot, ka pēdējo mēnešu darbs pie uzņēmuma komunikācijas koncepta stratēģiskās attīstības ir noslēdzies un sākam to ieviest ikdienā. Esam spēruši pirmo, redzamāko soli, veicot uzņēmuma nosaukuma maiņu no SIA “RUSVI” uz WOOD POINT SIA.

Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.