Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Dores Construction, SIA

Ieriķi, Dārdu 7, Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4139
Kokapstrāde

Dores fabrika, SIA

Ieriķi, Dārdu 7, Drabešu pagasts, Cēsu nov. LV-4139

Dubultkoks, SIA, Palešu ražošana, zāģmateriāli Cēsīs

"Dīķlejas" , Priekuļu pagasts, Cēsu nov. LV-4154
Kokapstrāde , palešu tirdzniecība, paletes, palešu ražošana, koka paliktņi, padoni, malka, kurināmā malka, Paletes, koka paletes, kokapstrāde , iepakojums, palet, paletes, padon, eksports, palešu ražošana, paletes

Duck Games, SIA

Festivāla 42, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101

Ekju, SIA, Ražotne

Ieriķi, Cecīļu 12, Drabešu pagasts, Cēsu nov., LV-4139

Elektro Vilks, SIA, Rūpniecisko iekārtu automatizācija

Priekuļi, Dārza 13, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Industriālo iekārtu un elektroiekārtu:: ✓ programmēšana - Siemens, Rockwell Allen-Bradley, ✓ montāža, ✓ pārbūve, ✓ apkalpošana, ✓ serviss Atkritumu šķirošanas automātikas projektēšana, uzstādīšana un programmēšana:

Biokurināmā katlu un palīgiekārtu automatizācija jauniem un lietotiem katliem no 1MW-9MW. Esam izveidojuši automātiku vairāk kā 30 apkures katliem. Projekti realizēti Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Zviedrijā, Dānijā, Polijā. 

Euro Intema, SIA

Cēsu 31, Rīga LV-1012
Par uzņēmumu: Matrači no dabīgiem materiāliem: ortopēdiskie, atsperu un bezatsperu. Augstas kvalitātes mīkstās mēbeles pēc individuāla pasūtījuma.
1

GM Ozols, SIA, neapzāģētu dēļu ražošana

Rāmuļu 8, Rīga, LV-1005
Zāģmateriālu tirdzniecība::

Neapzāģēti dēļi

✓ Osis ✓ Ozols ✓ Priede ✓ Melnalksnis ✓ Bērzs ✓ Liepa ✓ Goba ✓ Dižskabārdis Ozola līmētās plātnes:: ✓ Biezums: 20 mm ✓ Platums: 900 mm ✓ Garums: 2.5 metri
  • 1 Kokapstrāde

Gultņi..., veikals

Piebalgas 95, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Gultnis – industriālie, lineārie, atbalsta, radiālie, adatu, korpusa, lodveida, slīdgultņi, stupicas, iekārtām, vieglajām, smagajām, kravas automašīnām, automašīnu, traktoriem, traktoru. Lauksaimniecības un meža tehnikai, tehnikas, kombainiem, kombainu, piekabēm, piekabju, ātrumkārbas, ātrumkārbu, transmisijas, reduktoru,

HWI, SIA

Augšlīgatne, "Dižkoki" , Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Mēbeļu furnitūra

Intema, SIA, Ekspozīcijas vieta

Attālināti veiktajiem pasūtījumiem 10% atlaide :)
Cēsu 31, Rīga, LV-1012
Produkcija: ✓ Gultas - Barein Devon, Linde Devon, Indi Devon, Raund Forme, Royal Devon, Leon Devon, Royal Notting, Patricija Notting, York Devon u.c. ✓ Bērnu gultas - Bunny Devon, Cat Devon, Skyline Devon, Junior Notting, Panels Junior, Queen, Vocal Devon u.c. ✓ Matrači - Classic, MultiPocket, Universe, Hemp, Cuprum, Elite, matrači viesnīcām un bērniem, virsmatrači un spilveni. ✓ Mīkstās mēbeles un aksesuāri - dīvāni, krēsli, pufi, sienas paneļi, starpsienu paneļi u.c.
2

Interpalet, SIA, koka palešu tirdzniecība

Kleistu 18a, Rīga LV-1067
SIA “Interpalet” pakalpojumi:: ✓ Koka palešu pārdošana un ražošana ✓ Kokmateriālu tirdzniecība ✓ Piegādes pakalpojumi

Sadarbība ar Eiropu, Krieviju un Baltkrieviju. Pakalpojuma sniegšana Rīgā un visā Latvijas teritorijā.

Par SIA “Interpalet”:

Mūsu uzņēmumam ir 15 gadu pieredze koka palešu un koka materiālu ražošanā un pārdošanā gan Baltijas valstu tirgū, gan arī Eiropā. Koka paletes pieejamas visa veida izmēros – nestandarta paletes, eiropaletes, dažādu izmēru paletes. Tirgojam dažādu veidu zāģmateriālus: ēvelētus apdares dēļus, celtniecības kokmateriālus, brusas, collīgos dēļus, kokmateriālus, vagondēļus, grīdas dēļus. Piedāvājam impregnēšanas un fumigācijas pakalpojumus.

  • 2 Kokapstrāde

J.EGLĪTIS, Kokapstrādes uzņēmums

Lenču iela 30, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Informācija no uzņēmumu reģistra

Jaunlūplēži, ZS

"Jaunlūplēži" , Raiskuma pagasts, Cēsu nov., LV-4146

KAROŠU DARBNĪCA, SIA

Augšlīgatne, Sporta 22, Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Kokapstrāde

KUBX, SIA

J. Poruka 47, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apraksts: Uzņēmuma pamatdarbība ir kāpņu, virtuves mēbeļu ražošana. Kāpnes ir būtisks mājas interjera elements, tāpēc uzņēmuma darbība ir vērsta uz pieprasījumu pēc kvalitatīvām kāpnēm. To nodrošina augsti kvalificēti speciālisti un modernas ražošanas tehnoloģijas. Kāpnes un virtuves iekārtas tiek izgatavotas pēc klienta projekta vai uzņēmuma izstrādātā projekta. Kāpņu un virtuves mēbeļu izgatavošanai izmanto augstas kvalitātes materiālus, kopā ar prasmīgu meistaru pieredzi garantē izstrādājumu kvalitāti un ilgmūžību. Mēs strādājam arī eksportam, ja nepieciešams, veicam savu izstrādājumu montāžas darbus ārzemēs.
Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.