Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Baltveide, SIA

Dzirnieku 16, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Kokapstrādes uzņēmums - "Baltveide":

"BALTVEIDE" ir kokapstrādes uzņēmums ar daudzu gadu pieredzi. Ražošana notiek uzņēmuma ražotnē, kas specializējas unikālu mēbeļu, koka logu un durvju izstrādē. Pieredze strādājot ar korporatīvajiem un individuālajiem klientiem. Piedāvājam pilnu servisu no projekta līdz izstrādājuma uzstādīšanai.

Balvi Wood, SIA

Mehanizācijas 9, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001

Barin, SIA

Spilve, Parka 3, Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2101
Mēbeļu ražošana, mēbeļu sagataves

Bastions Trasts Trade, SIA

Lašu 1-5, Jūrmala LV-2010
Kokmateriālu tirdzniecība

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Bembi, bērnu preču - rotaļlietu veikals

Ainažu 20, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160
Bērnu rotaļlietas. Bērnu preces. Bērnu preču tirdzniecība. Bērnu drēbes, drēbītes, Bikses mazuļiem, bērniem, bodiji ar garām piedurknēm, bodiji ar īsām piedurknēm, bodiji bez piedurknēm, džemperi, jaciņas, kostīmi, guļammaisi, bērnu, bērniem, Jaciņas, Jaundzimušo dūraiņi, Komplekti no 2 daļām, Komplekti no 3-daļām, komplekti no 4-daļām,

Bergmill, SIA

"Vaivari" , Viļķenes pagasts, Limbažu nov., LV-4052

Bevel Gear, SIA, zobratu izgatavošana

Smaidu 12a, Ulbroka, Ropažu nov.
Apraksts: SIA „Bevel Gear” ir uzņēmums, kas specializējas šaurā un specifiskā metālapstrādes nozarē – konisko un hipoidālo spirālzobratu projektēšanā un izgatavošanā, ražošanā. Atšķirībā no lielajiem ražotājiem, mūsu darbība pamatā ir orientēta un pielāgota individuālu pasūtījumu veikšanu, sākot ar viena zobratu komplekta , līdz pat vairāku desmitu eksemplāru izgatavošanai. Zobratus izmanto kā alternatīvu oriģinālajām rezerves daļām lauksaimniecības tehnikā un agregātos, dažāda veida industriālajās iekārtās, darbagaldos, traktortehnikā un mežizstrādes tehnikā, kur tiek izmantoti konisko spirālzobratu, kā arī, atsevišķos gadījumos, konisko taisnzobu zobratu pārvadi. Zobratu izgatavošanas tehnoloģijas pamatā ir vācu uzņēmuma Klingelnberg, kurš ir pasaules vadošais līderis šajā nozarē. Zobrati izgatavoti Vācijā un Šveicē ražotiem Klingelnberg – Oerlikon darbagaldiem. Konkrētajiem eksemplāriem un katram pasūtījumam tiek veikta kalkulācija individuāli.

Big dizains, SIA, skapji un virtuves, iebūvējamās mēbeles

Dzelzavas 72-1.st., Rīga LV-1082
Mēbeles pēc pasūtījuma:

Izvēloties iegādāties mēbeles pēc pasūtījuma, ir jābūt gataviem ieguldīt laiku, pavadot ar dizaineriem, sākotnējām konsultācijām un pirmajām projecēšanām, lai noteiktu konkrētu redzējumu un virzienu jūsu projektam. Pilnīgs dizaina plāns nenozīmē, ka tajā vēlāk arī nedrīkstēs ieviest izmaiņas, ja būs vēlme, taču tas noteikti palīdzēs veiksmīgi un savlaicīgi attīstīt projektu, kā arī sniegs pārliecību procesā klientam.

BizeA Latvija, SIA

Piņķi, "Priedes 1" , Babītes pagasts, Mārupes nov., LV-2107
Piedāvājums:

Pneimatiskie instrumenti

✓ BEA pneimatiskās un gāzes kalšanas ierīces. ALFAMACCHINE iekārtas griešanai un savienošanai leņķī.

Savienojošie elementi

✓ Piedāvājam savienojuma detaļas, pateicoties kurām, jūsu darbs kļūs ātrāks un precīzāks.

Black line, SIA

Klijānu 14, Rīga, LV-1013
Par uzņēmumu: Uzņēmums SIA "Black line" nodarbojas ar kvalitatīvu, kā arī ekskluzīvu mēbeļu ražošanu, mēbeļu dizainu.

Bohman Riga Hardwoods, SIA, Cēlkoki, nažfinieri, ACCOYA, SIHGA

Ulbrokas 40c, Rīga, LV-1021
Produkti:: ✓ Nažfinieri ✓ Zāģmateriāli ✓ Inženierētie nažfinieri ✓ Terases dēļi un stiprinājumi ✓ Apšuvuma dēļi ārsienām ✓ SIHGA skrūves, savienojumi, terašu atbalsta pēdas ✓ Līmētie vairogi ✓ Galdnieku plates ✓ Līmētas logu sagataves ✓ Dekoratīvie kokgriezumi ✓ Nažfiniera maliņu materiāli ✓ BauBuche līmētie paneļi ✓ Jowat līmes ✓ Balansa papīrs finierēšanai ✓ Parketa dēļi
Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.