Kokapstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

Ripols, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga, LV-1005
Kokapstrādes iekārtas un instrumenti

Sārmi 4, SIA

Ganību dambis 30b, Rīga LV-1005
LEIFHEIT – telpu uzkopšanas piederumi, virtuves un vannas istabas piederumi, gludināmie dēļi, veļas žāvētāji. SOEHNLE – personālie un virtuves svari, gaisa mitrinātāji un attīrītāji. CURVER – plastmasas izstrādājumi mājsaimniecībai. SPIRELLA – vannas istabas piederumi. HAILO – kāpnes, metāla atkritumu tvertnes. LOCK & LOCK – pārtikas

TAJU, SIA, CNC Machining company Latvia

Uriekstes 1c, Rīga, LV-1005
Apraksts: Augstas precizitātes metālapstrādes uzņēmums Latvijā, Rīgā. Metāla detaļu cnc frēzēšana un cnc virpošana pēc individuālā pasūtījuma no nerūsējoša tērauda, alumīnija, misiņa, bronzas, plastmasas.

Metālizstrādājumu izgatavošana. Nestandarta detaļas rūpnieciskajām iekārtām, automatizācijai, konveijeru sistēmām pārtikas rūpniecībai, metālapstrādes un kokapstrādes darba galdiem. Eksports.

 

TAJU darbības sfēras:

    Metālapstrāde Latvijā;

    CNC frēzēšana;

    CNC virpošana;

    POM apstrāde;

    Plastmasas apstrāde;

    Alumīnija frēzēšana;

    Tērauda frēzēšana;

    Misiņa frēzēšana;

    Bronzas frēzēšana;

    Metāla zāģēšana;

    Ciparvadības darbgaldi.

Zāģmateriālu sagatavošana, žāvēšana un koksnes aizsardzība (impregnēšana, piesūcināšana un lakošana) ir pakalpojumi, ko sniedz kokapstrādes uzņēmumi. Dēļus, brusas, latas un līstes, kā arī paletes un taras dēlīšus iespējams iegādāties gatavus daudzās tirdzniecībās vietās. Iespējams pasūtīt konkrēta izmēra un profila izstrādājumus. Tiek realizēti arī kokapstrādes blakusprodukti, kas izmantojami kā biokurināmais.